Főoldal Használt autók Autófelvásárlás Értékesítés Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

AUTÓFELVÁSÁRLÁS

Kínálatunkban – az igényeknek megfelelően – különböző méret- és árkategóriájú autók szerepelnek. Természetesen lehetőséget biztosítunk az Ön használt autójának beszámítására is. Ha pedig eladná gépkocsiját, mi készpénzért megvásároljuk, vagy bizományos értékesítésre átvesszük.

KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS

Használt autóját autókereskedésünk készpénzért megvásárolja, a vételárat azonnal kifizeti.

Kérjen ajánlatot autója értékének pontosabb megállapításához.

Hozza el autóját, gyors ingyenes állapotfelmérés és értékbecslés nyitvatartási időn belül bármikor időpont egyeztetés nélkül akár szombaton és vasárnap is.

Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk, autóhitelét lezárjuk.  

Amennyiben hitellel terhelt az autója és használt piaci értéke meghaladja a fennmaradó teljes tőketartozást, ebben az esetben a használtautó kereskedésünk kiegyenlíti bankja felé a hitelének teljes lezárási költségét és a kialkudott vételárból Ön csak az ár különbözetet kapja készhez.

Amennyiben magasabb a hitelösszeg mint autójának piaci értéke, akkor természetesen egyedi megállapodással kötjük meg az adás-vételt.

Azonnali készpénzes autófelvásárlás!
Hívjon most: 06 30 / 949 1133

 
 

 

Minden jog fenntartva! Ezen weboldal másolása vagy részeinek/anyagainak másolása csak a szerkesztőség hozzájárulásával történhet! Weboldal tervezés és kivitelezés -
a weboldalkészítő elérhetőségeihez kattintson IDE!
http://www.citycars.hu citycars@t-online.hu