Főoldal Használt autók Autófelvásárlás Értékesítés Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

HITELÜGYINTÉZÉS

Szolgáltatásaink közül a használt gépkocsik értékesítése és beszerzése mellett kiemelnénk a piacvezető hitelintézetekkel való szoros együttműködésünket, ezáltal nyújtva a legversenyképesebb és legrugalmasabb hitelfeltételeket azon vásárlóink számára, akik pénzügyi segítséget óhajtanak igénybe venni a vásárláshoz.

A részletre vásárolni kívánó ügyfeleink több bank különböző, kedvező konstrukciója közül választhatnak. Alacsony kamatozású hitelek igényelhetők, akár 7 évig terjedő futamidőre, CASCO nélkül is.

Autókereskedésünkben kiválasztott autójához azonnal kérhet hitelajánlatot, munkatársaink a lehető legkörültekintőbben személyre szabottan leggyorsabban kiválasztják hitelét.

Ingyenes autóhitel ügyintézés, akár saját autójára is. Gyors igen kedvező hitel költségek nélkül.

Nem nálunk vásárolt autóra is ingyenes teljes körű ügyintézés gépjármű átírással biztosítással.

Hitel kalkulátor - Személyre szabott hitelajánlat gyors egyszerű akár online hitelügyintézés.

Hitel információk, feltételek

 

Szükséges okmányok dokumentumok használt autó vásárlásakor. Magánszemélyek és cégek hiteligénylésének feltételei.

Az autóhitel új és használt autó vásárlásakor igényelhető hitellehetőség, mely egyaránt elérhető magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára. Cégünk a piaci igényeknek megfelelően több finanszírozóval alakított ki partneri viszonyt, ezzel is biztosítva, hogy az Ön számára valóban a legoptimálisabb hitelkonstrukciót kínáljuk. Külföldi állampolgár hitelkérelméhez minden esetben Magyar kezesre van szükség! Hitellehetőség már 1994. évjárattól kezdődően. Minimálisan felvehető hitelösszeg 300.000.- Ft.

·

Hitel saját autóra

 

Költségek nélkül gyorsan egyszerűen igényelhető hitel saját tulajdonú tehermentes használt autóra. Visszhitel, visszlízing gyors készpénz 1-2 nap alatt.
A pénzintézetek a saját autó hitel konstrukcióikat nevezik visszlízingnek, vagy visszhitelnek. A visszhitel az egyik legkedvezőbb, leggyorsabb hitelforma, ahol a fedezet a saját tulajdonú használt autó. Eredetiségvizsgálat és átíratási illeték költségei nélkül. Csak a törzskönyvet kell leadnia, illetve az okmányirodában bejegyzésre kerül a finanszírozó opciója, melynek díja 2300.-Ft.

 

Hitel hozott autóra

 

Amennyiben Ön tulajdonos és eladni kívánja autóját és a vásárlójának hitelre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk az autója adásvételének lebonyolításában és vevője hitelének ügyintézésében.

Máshol vásárolt jármű hitelügyintézése.

Amennyiben kiválasztott gépkocsiját mégsem nálunk találja meg, akár magánszemélytől is vásárolja, úgy teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.  Ez esetben kizárólag a megvásárolandó gépkocsi forgalmi engedélyének és törzskönyvének másolata szükséges. /a hitelfelvevő személyes okmányain felül.

BAR Lista

 

Magyarországon nagyon sok ember került, az un. BAR listára. Cégünk ezeknek az ügyfeleknek is rendelkezésére áll, hiszen mi tudjuk a megoldást, miképpen vásárolhatja meg hitelre újabb gépjárművét.
Azon ügyfél kerül BAR listára (KHR lista) aki 90 napot meghaladóan nem fizeti törlesztéseit, és ez az összeg meghaladja a mindenkori minimálbért. Hitel lehetőség azon ügyfelek részére, akik BAR kistára kerültek, de tartozásukat már rendezték finanszírozójuk felé. (Passzív BAR-lista) Aktív BAR lista esetén, tehát akiknek jelenleg vissza nem fizetett tartozásuk van, azoknak sajnos autóhitelt intézni nem tudunk.

 

Hitel kalkulátor

 

Több finanszírozó ajánlata egy helyen. Munkatársunk rövid időn belül kiválasztja az Ön hitelkérelméhez legmegfelelőbb banki ajánlatot és felveszi a kapcsolatot Önnel, telefonon vagy e-mailben.
Hitelirodánk több finanszírozóval áll kiemelt partneri szerződésben.
Az autó hitelezése többféle módon lehetséges. Irodánkban lehetőség van választania a különböző hitel konstrukciók közül. Finanszírozóink ajánlanak casco mentesen köthető autóhitelt, de van lehetőség kedvező beépített integrált cascós szerződés kötésére, illetve köthet cascós hitelszerződést is. Minimálisan felvehető hitelösszeg 300.000.- Ft.

Próbálja ki a CITYCARS hitelirodát! Garantáltan a legjobb hitelt kínáljuk Önnek!

Hitelbírálathoz szükséges dokumentumok:

Autóhitel alkalmazott, vagy nyugdíjas hiteligénylő részére:

 • érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával

 • adókártya

 • TB kártya

 • érvényes vezetői engedély

 • nyugdíjas igazolvány – nyugdíjszelvény vagy folyószámla kivonat

 • amennyiben rendelkezik lakossági folyószámlával, az utolsó havi kivonata

 • munkáltatói igazolás – vagy folyószámlára utalt jövedelem esetén az utolsó 2 havi teljes bankszámlakivonat

Autóhitel egyéni vállalkozó számára:

 • vállalkozói igazolvány

 • adókártya

 • TB kártya

 • érvényes személyi igazolvány - lakcímkártyával

 • érvényes vezetői engedély

 • amely egyéni vállalkozó rendelkezik APEH által kiállított jövedelemigazolással abban az esetben csak az szükséges az alábbiak nem:

 • amennyiben a jövedelem bankszámlára történik úgy az utolsó 2 havi teljes bankszámlakivonat – vagy a vállalkozás könyvelője által kiállított munkáltatói igazolás

 • előző évi adóbevallás

Autóhitel társas vállalkozások esetében:

 • 3 hónapnál nem régebbi cégkivonat

 • aláírási címpéldány

 • bankszámlakivonat

 • aktuális főkönyvi kivonat, mérleg és eredmény kimutatás az előző évről

 • cég ügyvezetőjének személyes okmányai (érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával - adókártya, TB kártya)

 • amely vállalkozás ügyvezetője rendelkezik APEH által kiállított jövedelemigazolással abban az esetben csak az szükséges az alábbiak nem:

 • a vállalkozás ügyvezetőjének a jövedelme bankszámlára érkezik, úgy az utolsó 2 havi teljes bankszámlakivonat – vagy a vállalkozás könyvelője által kiállított munkáltatói igazolás

 • előző évi adóbevallás

 
 

 

Minden jog fenntartva! Ezen weboldal másolása vagy részeinek/anyagainak másolása csak a szerkesztőség hozzájárulásával történhet! Weboldal tervezés és kivitelezés -
a weboldalkészítő elérhetőségeihez kattintson IDE!
http://www.citycars.hu citycars@t-online.hu